Onze paarden

Maya

Maya is een hele lieve pony. Haar ouderdomskwaaltjes maakt dat ze zomers niet meer in de kudde kan leven. Ze heeft dan gezelschap van een ook oudere shetland-dame. De twee tantes slijten hun dagen met kleine wandelingen op een voor hen aangepaste weide en natuurlijk kijken ze uit naar knuffels, borstelbeurtjes en kusjes.

Moonlight

Moonlight is een arabische schoonheid. Moonlight houdt de kudde in beweging en een rol als vliegend paard in één van de sprookjes van 1001-nachten zou haar daarom op het lijf geschreven zijn. Vliegensvlug en temperamentvol.

Maddy

Onze lieve tinker merrie Maddy heeft al veel kinderharten gestolen. Ze is groot en oersterk en daardoor maakt ze veel indruk. Maar haar rustige karakter maakt haar een echte kindervriend. Maddy is de "grande dame" van onze kudde. 

 

Boris

Boris is groot, heel groot. Boris komt van oorsprong uit het noorden van Nederland. Boris is een paard dat vrijwel niet gemanipuleert is en daarom geeft hij ons een heel goed beeld van natuurlijke paardenmanieren en paardentaal.

Showtime

De benjamin van onze kudde is Showtime. Een appaloosa ruin van 4 jaar. Ondeugend en speels en een enorme knuffelkont.