Bed & BreakfastEen elegante oase van rust

tuin bed&breakfast

Drie gastverblijven en een privéwoning op een domein van 3500m2 vormen B&B Ô lit de l'Ourthe. Een uitgesproken leuke vakantieplek gelegen op de driesprong: provincie Luxemburg, Luik en Namen. Het dorp ligt tussen de twee bruggen van Monville en Deulin. In ons blog vertellen we je meer over de omgeving.

Gallery Thumb II

Ieder gastverblijf heeft zijn unieke handtekening. Hygge is ruim, licht en groen. De weide buiten gaat ongemerkt over naar binnen. Vinter Hus is een warme gezellige plek en haar woonkeuken vraagt om lange avonden rond de eettafel. In Hösten Hus waag je je in een met herfstkleuren gevuld bos. Ben je geïnspireerd? Alle gebruikte decoraties en verven zijn te koop in onze boetiek.

ontbijt bed&breakfast

Het ontbijt kun je zelf voorzien of vooraf reserveren. Het vegetarisch/bio-ontbijt (€ 13,- p.p.) serveren wij in onze eetkamer. Om ons huis vindt je een grote tuin met veel beukenhagen. Hygge en Vinter Hus hebben een privétuin. Verblijf je in Hösten Hus, dan vindt je in de gezamelijke tuin ongetwijfeld een privéhoekje. Voor kinderen is er een speeltuin.


B&B&B bos

Ô lit de l'Ourthe heeft geen 24-uurs receptie. Je mag inchecken tussen 17u. en 20u. en wij vragen het vertrek voor 11u. te plannen. Tijdens je verblijf zijn wij steeds bereikbaar.

Kinderstoel en babybedje (zonder bedlinnen) op aanvraag aanwezig.